Introductie van een revolutionaire nieuwe houtskoolgrill

Versnelling


Bouw een betere muizenval en de wereld zal een pad naar je deur slaan.
-Ralph Waldo Emerson

Sinds de mens het vuur heeft ontdekt, zijn er talloze voorbeelden van ondernemersgeest in de barbecuewereld. We hebben een lange weg afgelegd sinds dat eerste primitieve vuur dat gebruikt werd door homo erectus tot de geavanceerde roestvrijstalen wifi-gestuurde grills die vandaag beschikbaar zijn, onze vooruitgang voortgebracht door innovatieve denkers.

Gelukkig gaat de evolutie van koken op vuur door.

We stellen je graag voor aan een drietal enthousiaste barbecuers, kennissen van Steven’s, die van plan zijn ‘een betere muizenval te bouwen’.

Maak kennis met Frédéric Petronovic, Mathieu Spriet en de toevallig genoemde James Grill. Gefrustreerd door de hoeveelheid tijd die nodig is om kolen of hout aan te steken en ze tot de juiste kooktemperatuur te brengen (zelfs bij het gebruik van schoorsteenstarters), vonden de mannen een kogelgrill uit met een elektrisch ventilatoraangedreven ventilatiesysteem dat hete kolen kan produceren in zo weinig mogelijk tijd. als 90 seconden! En het apparaat kan worden geactiveerd met één knop op de grill of vanaf uw smartphone. (Je kunt het zelfs programmeren voor een uitgestelde start.) Het heet Start ‘N’ Grill.

Start ‘N’Grill

Start 'N' Grill - Indiegogo-campagne

Deze knappe grill heeft ook een royaal werkoppervlak, een gereedschapsrek, een handige lade, geëmailleerde grillroosters en een onderste plank van draadrooster.

Deze innovatieve riff op een klassieke 22-inch ketelgrill bevindt zich momenteel in de prototypefase, maar heeft grote belangstelling gewekt in Europa. De uitvinders staan ​​te popelen om het in productie te nemen, wat – zoals u zich kunt voorstellen – een kapitaalinvestering vereist. De mannen hebben zich tot een populaire crowdfunding-app gewend, Indiegogo.com, in een bescheiden verzoek om hulp. Uw investering komt in aanmerking voor een aanzienlijke korting op de eerste grills die van de lijn komen; In juli, het hoogtepunt van het grillseizoen, verwacht het trio de levering.

Start 'N'Grill

Krijg meer details (evenals video’s) door hun te bezoeken Indiegogo-pagina.

Ga dan naar de BBQ500 club Facebook. We hebben een geweldige community!

Meld je ook aan voor onze Up in Smoke-nieuwsbrief, zodat je geen blogs mist en speciale aanbiedingen ontvangt! PLUS krijg Raichlen’s Burgers! Pdf gratis!

Volg Steven verder Facebook, Twitteren, Reddit, InstagramEn TikTok!


We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Pinasgrill
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart