Super Bowl LVII – En grillen is eenvoudig!

Planeet Barbecue


Hallo iedereen. Mijn naam is Jake Klein. Sommigen van jullie zullen me herinneren als de eigenaar van de Jake’s Hand Crafted bar en restaurant in Brooklyn, New York. Sommigen van jullie zullen mij kennen als de stiefzoon en partner van Steven Raichlen Planeetbarbecue®–onze lijn van kant-en-klare barbecues.

Ik schrijf u vandaag om u te vertellen over twee nieuwe producten en een zeer belangrijke voetbalwedstrijd. De producten zijn van ons Barbecue Vleugels En Sriracha-vleugels. Beide zijn gekruid, gerookt en volledig gekookt. Verwarm ze gewoon op de grill of in de oven en je hebt binnen enkele minuten een vleugelfeest.

Het spel is natuurlijk Super Bowl LVII en Planet Barbecue® gaat het een stuk leuker maken.

Onze nieuwe Barbecue Vleugels zijn even opmerkelijk vanwege hun levendige kruiden- en rooksmaak als vanwege het feit dat ze gerookt zijn, niet gefrituurd. Meer smaak; minder vet. Dat is een overwinning in mijn boek.

Koop nu! »

Wil je het warm krijgen? Probeer onze nieuwe Sriracha-vleugels– gestraald met rook, vuur en Aziatische kruiden. Zoals altijd gebruiken we grasland, non-GMO, humaan gekweekt pluimvee. Antibioticavrij en gelukkig laag in vet.

Planet Barbecue - BBQ Sriracha Wings

Koop nu! »

Geen Super Bowl-beleg is compleet zonder worst en Planet Barbecue® biedt de beste worst voor uw feest. Ons dubbelgerookte borstworst begint met 100% gemalen brisket geladen met gehakte brisket verbrande uiteinden. Rokerig? Dat is een understatement.

Planet Barbecue - Gerookte Borstworst

Koop nu! »

Ons Brooklyn-hotlinks breng een eerbetoon aan een klassieke Italiaanse worst – met een twist. Denk aan rokerige, pittige varkensworst beladen met mozzarella en rozemarijn. En denk niet aan Super Bowl zonder.

Planet Barbecue - Brooklyn Hot Links

Koop nu! »

Een Super Bowl bash vraagt ​​om hamburgers, en onze 28 dagen gerijpte Burgers worden gekruid met Steven’s kenmerkende barbecuerub. Wil je nog meer smaak? Probeer onze Binnenstebuiten hamburgers—28 dagen gerijpt rundvlees geladen met scherpe cheddar en Fontina.

Planet Barbecue - Hamburgers

Koop nu! »

Zei iemand ribben? Misschien niet, maar ik weet dat je dat dacht. Ons St. Louis gesneden ribben begin met traditioneel Duroc-varkensvlees, langzaam gerookt boven hardhout en ingesmeerd met Steven’s Lemon Brown Sugar-barbecuesaus.

Planet Barbecue - Gekookte Spareribs

Koop nu! »

We hebben zelfs een Borststuk in Texas Hill Country-stijl dat is zo vlezig en rokerig als een barbecuepit.

Planeetbarbecue - Borststuk

Koop nu! »

Deze Super Bowl-zondag kun je een game-dag doorbrengen met zwoegen in de keuken, hotdogstadions maken met guacamole-speelvelden, ‘s nachts briskets roken of steaksandwiches grillen terwijl je gekoesterde team die touchdown-pass naar de overwinning gooit.

Of je zou kunnen laten Planeetbarbecue® doe het zware werk voor je.

Spel aan!

Ga dan naar de BBQ500 club Facebook. We hebben een geweldige community!

Meld je ook aan voor onze Up in Smoke-nieuwsbrief, zodat je geen blogs mist en speciale aanbiedingen ontvangt! PLUS krijg Raichlen’s Burgers! Pdf gratis!

Volg Steven verder Facebook, Twitteren, Reddit, InstagramEn TikTok!


We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Pinasgrill
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart