Dinerplannen voor februari – Barbecuebible.com

BBQ 500 Club


De 500 Club introduceert de geheel nieuwe EEE Steven Raichlen-dinerplannen van de maand!

Vanuit ons geliefde land Spanje brengen we je een geheel nieuwe stijl van Steven Raichlen-dinerplannen, The Exciting, Exotic, EXPRESS (EEE) SR Dinner Plans of the Month!

Met de Steven Raichlen 500 Club Members Only Ridiculously Delicious Dinner Plans of the Month hebben je mede 500 Club-leden laten zien hoe je meerdere SR-recepten kunt combineren voor een ander werelds diner dat gelijk is aan elke topchef ter wereld!

Tegelijkertijd erkennen we dat niet iedereen de tijd heeft voor die waardevolle bezigheid, dus introduceren we onze Express-plannen met slechts 2 snel en gemakkelijk te bereiden SR-recepten en 1 bonusrecept, om je dagelijkse eetervaring een boost te geven!

En dus, rechtstreeks uit Spanje, bieden Alynne en ik ons ​​februari EEE SR-dinerplan aan voor uw eetplezier!

Dinerplannen voor februari

1. Varkensvlees met Moorse kruiden Pinchos Morunos blz. 180

“De Spaanse naam voor het gerecht betekent Moorse kebab, en de smaakmakers – hete pepervlokken, komijn en koriander – zijn kenmerkend voor Noord-Afrika. Maar geen zichzelf respecterende moslim zou de kebab bereiden met wat waarschijnlijk het populairste vlees van Spanje is: varkensvlees. Dus hier is een gerecht geboren uit twee culturen en continenten.”

Peruaanse Anticuchos - Dinerplannen voor februari

2. Gegrilde Spaanse Groentesalade Escalivada Pg. 96

“Escalivada is een Catalaanse gegrilde groentesalade. Traditioneel worden de groenten in hun geheel gegrild en in dunne reepjes gesneden om te serveren, maar je krijgt een rijkere rooksmaak door de uien en aubergine voor te snijden. Sommige grillmeesters presenteren de groenten apart op een bord, maar je kunt ze ook door elkaar gooien – een geweldige topping voor gegrild brood.”

Sintel Geroosterde Groente Salade (Escalivada)

3. Sangria in Madrid-stijl – het bonusrecept Pg. 60

“Sangria is een van de meest populaire dranken voor op de barbecue, maar door de jaren heen is er een tendens geweest om er een soort fruitsalade van te maken met wijn. Hier is een sangria die is bereid in de stijl van de tapasbars van Madrid: minimaal fruit, niet te zoet en zeer krachtig.”

Gegrilde Sangria

Alle recepten vind je in De Barbecuebijbel!

De Barbecue!  Bijbel

Koop nu “

Ga dan naar de BBQ500 club Facebook. We hebben een geweldige community!

Meld je ook aan voor onze Up in Smoke-nieuwsbrief, zodat je geen blogs mist en speciale aanbiedingen ontvangt! PLUS krijg Raichlen’s Burgers! Pdf gratis!

Volg Steven verder Facebook, Twitteren, Reddit, InstagramEn TikTok!


We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Pinasgrill
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart