Testrit GrillGrates – Barbecuebible.com

Versnelling


Heeft uw barbecue een opknapbeurt nodig? Zijn uw roosters roestig? Heb je hotspots? Ben je het beu om voedsel door de roosters te verliezen? Als dat zo is, heb ik iets dat je grillspel zal verbeteren en tegelijkertijd je grill zal vernieuwen. Laat me je voorstellen aan Grillroosters.

Je vraagt ​​​​je misschien af ​​​​hoe nieuwe grill je grillspel raspt. Nou, die vraag heeft twee kanten, net zoals er twee kanten zijn aan de roosters van GrillGrate. De ene kant is een stapje hoger dan je gebruikelijke roosters en de andere kant verandert je grill in een platte bovenkant. Ik was ook verrast toen ik me realiseerde dat ik mijn grill in een platte bovenkant kon veranderen door gewoon de roosters om te draaien!

Grillrooster

GrillGrates zijn gemaakt van hard geanodiseerd aluminium dat warmte efficiënter geleidt. Door de geleidbaarheid van de roosters wordt de warmte gelijkmatig verspreid en worden hotspots geëlimineerd. Ze roesten nooit. Het gepatenteerde verhoogde railsysteem geleidt de warmte naar boven om nauwkeurig dichtschroeien te bevorderen. Voedsel wordt beschermd tegen opflakkeringen van de bodemplaat. De valleien verdampen sappen en voegen vocht en smaak toe. De gaten in de roosters zorgen voor een goede luchtstroom. De panelen grijpen in elkaar om het systeem stabiel te maken tijdens het koken.

GrillGrate stuurde me genereus een set-up voor mijn 22-inch ketelgrill, maar ze maken roosters voor veel modellen buiten- en binnengrills. Of je nu een gasgrill, houtskoolgrill, kamado-achtige grill of zelfs een pelletroker hebt, ze hebben een rooster voor je.

Zwaardvis grillen

Voor de eerste keer dat ik de Grillrooster systeem Ik was van plan om zwaardvis te koken. Meestal kook ik zwaardvis graag boven een houtvuur, maar er zijn vaak hotspots. Ik stak een zak houtblokken aan in een schoorsteenstarter en toen het hout eenmaal heet was, zette ik een vuur met twee zones in de ketelgrill. Ik verwachtte geen opflakkeringen, maar ik heb altijd graag een veiligheidszone voor het geval dat.

Zwaardvis op de grill

Vervolgens heb ik de GrillGrate panelen geplaatst. Toen de roosters eenmaal warm waren, voegde ik de zwaardvissteaks toe. Om de zwaardvis te bereiden, heb ik hem licht beschilderd met olijfolie en gekruid met koosjer zout en versgemalen zwarte peper. Ik maakte een kruidengremolata om over de zwaardvis te serveren. De gremolata bestond uit grof gehakte peterselie, oregano, basilicum, fijngehakte knoflook, de schil en het sap van een citroen, honing en olijfolie. Daarna heb ik het op smaak gebracht met zout en peper.

Naast de zwaardvis heb ik asperges gegrild. Geen van hen viel door de roosters! Dat was een primeur. Ik heb ook een citroen gegrild om over de zwaardvis en de asperges uit te knijpen.

Asperges op de GrillGrate

De zwaardvis grilde 3 à 4 minuten, daarna draaide ik hem een ​​kwartslag. Ik draaide de zwaardvis om en herhaalde het proces. Door het railsysteem waren de roosters superheet toen ik de zwaardvis op de grill legde. Toen ik me omdraaide en de zwaardvis omdraaide, liet hij gemakkelijk los van de roosters, zonder te plakken.

Door de gelijkmatige warmte van de roosters was ik in staat om de zwaardvis gelijkmatig aan te schroeien en de binnenkant vochtig te houden. De schroei aan de buitenkant bracht de textuur van de malse binnenkant in evenwicht. De kruidengremolata zorgde voor een boost van kruidige frisheid bij elke hap. De gegrilde citroen gecombineerd met zowel de zwaardvis als de gremolata. Om de maaltijd af te ronden heb ik wat Israëlische couscous bereid.

Ik kijk er naar uit om de GrillGrates om te draaien en smashburgers te maken op de platte kant van de roosters. De Grillrooster systeem paste precies op mijn huidige roosters, de zwaardvis bleef niet plakken, de hitte was gelijkmatig, geen opflakkeringen en de roosters waren gemakkelijk schoon te maken. Klinkt als een overwinning voor mij.

Zwaardvis klaar!

Recepten

Ga dan naar de BBQ500 club Facebook. We hebben een geweldige community!

Meld je ook aan voor onze Up in Smoke-nieuwsbrief, zodat je geen blogs mist en speciale aanbiedingen ontvangt! PLUS krijg Raichlen’s Burgers! Pdf gratis!

Volg Steven verder Facebook, Twitteren, Reddit, InstagramEn TikTok!


We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Pinasgrill
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart