Gebruik je overgebleven pulled pork om deze makkelijke pulled pork sliders te maken in minder dan 30 minuten op je Ninja Grill.
Dit is een van die heerlijke recepten die je kunt maken met restjes voor een gemakkelijke maaltijd en snelle familiediners.
Wat zijn schuifregelaars?
Sliders zijn gewoon kleine sandwiches. Ze worden schuifregelaars genoemd, omdat ze, in tegenstelling tot een gewone sandwich of grote burger, klein genoeg zijn om recht in je mond te glijden.
De term sliders wordt gebruikt om te verwijzen naar vele soorten sandwiches. Er zijn slider-hamburgers. Schuifjes met gebakken kip. Schuifjes met ham en kaas. En deze pulled pork sliders.
De sleutel om van elke sandwich een slider te maken, is door een klein broodje te gebruiken.
Ingrediënten
Hieronder staan de standaard ingrediënten die ik gebruik om deze mini sandwiches met varkensvlees te maken. Voel je vrij om dingen door elkaar te halen en je eigen favoriete toppings te gebruiken, zoals romige koolsalade of ananasschijfjes.
Hoe varkensschuivers te maken op een Ninja Grill
Begin met het instellen van je Ninja Woodfire Grill om te bakken. Stel de temperatuur in op 350F graden en de tijd op 20 minuten. Laat het voorverwarmen terwijl je de schuifregelaars monteert.
- STAP EEN: Haal de broodjes uit de verpakking, maar haal ze niet uit elkaar. Gebruik in plaats daarvan een lang gekarteld mes om de hele set broodjes horizontaal doormidden te snijden. Je zou moeten blijven zitten met 12 onderste broodjes die aan elkaar geplakt zijn en 12 bovenste broodjes die aan elkaar geplakt zijn.
- STAP TWEE: Leg de onderste helft van de broodjes in de Ninja air crisper mand. Verdeel de pulled pork shoulder gelijkmatig over de onderste broodjes. Strooi er een beetje BBQ-rub over en schep er 1/2 kopje van je favoriete barbecuesaus op.
- STAP DRIE: Voeg bovenop de saus in blokjes gesneden uien toe. Voeg vervolgens 12 plakjes augurk toe en centreer ze op elk broodje.
- STAP VIER: Top met geraspte Monterey jack en cheddar kazen. Leg de bovenkant van de broodjes op de kaas.
- STAP VIJF: Meng in een kleine kom gesmolten boter en een halve theelepel BBQ-rub. Borstel dat op de bovenkant van de rollen.
- STAP ZES: Plaats de mand in de voorverwarmde Ninja Grill en bak gedurende 15 minuten of tot de kaas gesmolten is en de bovenkant goudbruin is.
Zo serveer je pulled pork sliders
Verwijder de schuivers van de grill en leg ze op een dienblad of snijplank.
Het is leuk om mensen gewoon hun eigen slider te laten pakken, want zo krijgen ze de ultieme cheese pull.
Pulled Pork Sliders passen uitstekend bij Garlic Parmesan Ranch Air Fryer French Fries of een zak chips.
Recepten voor bijgerechten
Opslag
Je kunt deze sliders in een luchtdichte verpakking 3-4 dagen in de koelkast bewaren. Ze kunnen ook ongeveer een maand worden ingevroren. Je kunt ze koud eten of 15-30 seconden in de magnetron opwarmen.
Veel Gestelde Vragen
Ja. Je kunt van tevoren pulled pork sliders maken. Monteer eenvoudig de schuifregelaars en voeg de bovenste broodjes toe. Bewaar ze op een schaal en afgedekt met plasticfolie maximaal 2 dagen in de koelkast.
Als je klaar bent om ze op te dienen, bestrijk je de boter en bak je ze 15 minuten. Je kunt van tevoren meerdere batches maken, zodat je sliders warm en klaar hebt wanneer je ze nodig hebt.
Ja. Je kunt ook BBQ-varkensschuiven koken in een 13 × 9 pan in de oven op 350F graden. Ze hebben ongeveer 20 minuten nodig om te bakken.
Volg mijn recept voor Smoked Pulled Pork op een Ninja Woodfire Grill. Je begint met een varkensschouder en kruidt en rookt deze bijna 7 uur. Bewaar de overgebleven pulled pork in de koelkast of vriezer, zodat je deze broodjes op wedstrijddag of voor een snelle doordeweekse maaltijd kunt maken.
Pulled Pork-schuifregelaars op een Ninja-grill
Gebruik je overgebleven pulled pork om deze makkelijke pulled pork sliders te maken in minder dan 30 minuten op je Ninja Grill.
Ingrediënten
- 12 schuif rollen
- 2 kopjes getrokken varkensvlees
- 1 theelepel barbecue wrijven verdeeld
- 1/2 beker barbecuesaus
- 1/4 beker witte of zoete ui in blokjes gesneden
- 12 augurk plakjes
- 1/2 beker Monterey Jack-kaas versnipperd
- 1/2 beker cheddar kaas versnipperd
- 2 eetlepel boter gesmolten
Instructies
-
Warmtegrill: Zet de Ninja Grill op bakken. Stel de temperatuur in op 350F graden en de tijd op 20 minuten.
-
Snijd broodjes: Houd de broodjes bij elkaar en snijd ze horizontaal doormidden, zodat je 12 aaneengesloten bolbodems en 12 aaneengesloten boltopjes hebt. Leg de onderste broodjes in de Ninja air crisp basket.
-
Laag: Verdeel het varkensvlees gelijkmatig over de broodjes. Bestrooi met 1/2 theelepel rub. Lepel op de saus. Strooi de uien erover. Voeg 12 augurken toe, centreer ze op elk broodje. Beleg met de kazen en de bovenste broodjes.
-
Borstel: Meng in een kleine kom de gesmolten boter en 1/2 theelepel rub. Borstel dat op de bovenste broodjes.
-
Bakken: Plaats de mand met schuivers in de grill en bak gedurende 15 minuten, of tot de kaas is gesmolten.
-
Dienen: Houd de sandwiches bij elkaar en leg ze op een schaal. Laat mensen hun eigen schuifregelaars pakken, zodat ze een leuke kaastrek kunnen ervaren.
Notities
Je kunt deze maken met elk type pulled of shredded meat.
Je kunt ook verschillende kazen gebruiken, zorg er wel voor dat je een kaassoort kiest die goed smelt.
Dit eenvoudige recept maakt 12 schuifregelaars. Een portie is 3 schuifregelaars.
Voeding
Calorieën: 449kcalKoolhydraten: 38GEiwit: 22GVet: 24GVerzadigd vet: 12GMeervoudig onverzadigd vet: 1GEnkelvoudig onverzadigd vet: 4GTrans vet: 0.2GCholesterol: 93mgNatrium: 1466mgPotassium: 148mgVezel: 1GSuiker: 30GVitamine A: 734IUVitamine C: 4mgCalcium: 296mgIjzer: 2mg
Deze schatting is gemaakt met behulp van een online voedingscalculator